Actuele informatie

 

 

 

* Per 1 maart 2020 is Jette Lansink werkzaam binnen onze huisartsenpraktijk.

Jette is derdejaars huisarts in opleiding tot huisarts aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft (zelfstandig) spreekuur in de praktijk van dokter De Boer.

  

* Onze huisartsenpraktijk doet, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, mee aan het UMCG-onderzoek naar kinderen met langdurige buikklachten.
Heeft uw kind langdurige buikklachten en/of diarree en wilt u meedoen?
Vraag uw huisarts naar meer informatie.

 

* Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens (AVG) ingegaan. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje 'Privacyreglement'.

 

* In verband met deze nieuwe privacy wet (AVG) en ter bescherming van uw privacy en persoonsgegevens zijn wij helaas genoodzaakt te stoppen met verwerken van herhaalrecepten via e-mail. U kunt herhaalrecepten aanvragen via de receptenlijn, telefonisch of via MijnGezondheid.net.

 

* Onze praktijk maakt gebruik van MijnGezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u herhaalmedicatie bestellen, online een afspraak maken, of een medische vraag stellen via e-Consult. Kijk op de website van MijnGezondheid.net voor meer informatie en aanmelding.

Uiteraard zijn uw gegevens goed beveiligd middels inloggen via uw persoonlijke DigiD.

 


 

 

 


Top